2009-01-23

Stegräknare hade varit intressant

Speciellt idag hade det varit intressant med en stegräknare. Det känns i vilket fall som om jag har gått 25000 steg. Har varit på Valbo köpcentrum och kontrollerat deras larmanläggning. Det tog i stort sett hela dagen, och fy fasen så stort det är när man gång på gång måste gå från ena änden till den andra…

Naemi jobbade över idag, så det var jag som hämtade Anton och Signe på dagis. I vanliga fall är det ju jag som lämnar och så kommer Naemi och hämtar dem. För en gångs skull var de inte sist kvar, så samvetet mådde liiite bättre (trots att klockan faktiskt var strax över 17:30).

Jag begriper inte hur alla andra beter sig för att inte behöva ha sina barn på dagis hela dagarna. Jobbar båda heltid och dessutom har en bit att pendla så är det u makalöst svårt att undvika sena dagiskvällar.

Nåja, det gick över förväntan här hemma ikväll. Båda åt middagen utan större bekymmer. Vi kollade på lite Bolibompa och så blev det sovdags. Inte ens det var speciellt besvärligt, fast Signe var så klart tvungen att gnälla liiiite bara för att :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar