2010-04-15

VAV-dag

Att ta en VAB-dag är ju inte direkt ovanligt när man har barn.
Har man en fyrfota vän så kan man också behöva stanna hemma och vårda, men då tär det hårt på kompbanken. Så jag röstar för att det ska införas VAV-dagar också!


Hur det än är så börjar vi få en frisk och busig valp här hemma nu! Vi busade med de leksaker Signe och Anton köpte av honom nästan en timme i morse. Hur kul och mysigt som helst!

Det har varit full fart på honom större delen av dagen och inte alls så stilla som han varit tidigare. Nyfiken på allt, speciellt den tråkiga katten som inte alls vill leka hur Milton försöker :-)

Jag blev bjuden på lunch hos mamma och pappa, så vi åkte dit båda två och där var det ju ännu mer att utforska (och mattor att kissa på).

Veterinären vi var till misstänkte att Milton kanske hade mask så hon ordinerade avmaskningsmedel, och hon hade absolut rätt. Hoppas ingen kräsmagad person tittar på bilden nedan vid frukosten eller så ;-)

Lite tråkigt och oväntat är det ju att vårt hundägande började med veterinärbesök, medicinering och tratt, men nu börjar det ändå kännas bra tycker jag och vi tycker väldigt mycket om vår lilla, lilla Milton!

1 kommentar:

  1. Aj aj.
    Men du - seriös uppfödare som inte avmaskar?
    Fredrik B

    SvaraRadera